Författarens egna ord. Farsdag och pysslar.
Författarens egna ord.

Farsdag och pysslar.

Idag tror jag alla är medvetna om att det är farsdag. Eftersom min pappa dog när jag var nio år har jag inget minne av farsdag. Vi kanske har firat det men det är inget jag minns. Däremot har jag hållit den traditionen för Williams del, numera så är han ju medveten själv om vad han ska köpa och vi åkte till ÖB, Rusta, Lager 70 och Maxi och införskaffade oss presenter. Det ska bli så roligt när Björn öppnar och ser vad William hittat för spännande saker till honom. Väl hemma så satsade vi på att slå in paketen tillsammans och William har pysslat till det med roliga saxar och även lite stämplar. Det blev jättefint och personligt.

Senare idag ska vi äta här, och Björn ska få sina presenter. Vad det är i dem får ni veta senare.
IMG_2482.JPG

 

Full aktivitet.

IMG_2486.JPG

 

William tog sitt finger som mall för att måla en regnbåge över.
Hela handen fick inte plats vilket var hans mening från början.

IMG_2484.JPG

 

Ett litet paket.

IMG_2485.JPG

 

Flera små paket och massor med skapande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: