Jultidningsförlaget – Premie

Idag fick William äntligen sitt efterlängtade PS4 som han samlat ihop till via Jultidningsförlaget. Gissa om jag har en glad och stolt son här hemma! Duktig kille måste jag säga, han är rejält nöjd!

IMG_2530

Eftersom jag visste att paketet skulle komma idag och jag fått 100 kronor att handla för på SIBA, gick vi även dit idag. Jag köpte en kontroll till PS4 och William använde sin födelsedagspresent och köpte ett Minecraftspel till PS4. Det här har varit en perfekt dag för min son!

IMG_2531.JPG

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Jultidningsförlaget – Premie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: