En kväll i november.

IMG_2528.JPG

Efter middagen åkte vi ut till Kniva, Björn skulle fixa lite med sin gamla bil och jag och William följde med. Vi pysslade lite i Williams farmors kök tills Björn kom och hämtade med oss mot Björns mormor. Där hälsade vi snabbt på Harry, Williams katt.
Det känns som det blir mörkt så snabbt nu, vid fyra känns det som natt typ och man är ju helt slut av mörkret. Inte för att jag vill ha snö, men nog är det ganska skönt när den vita snön lyser upp i mörkret. Det är lite läskigt nu, jag körde Björns nya bil hem från Kniva eftersom Björn tog med den gamla och man ser knappt någonting. Då ska man även minnas att det är läskigt med att folk inte använder reflex!

 

IMG_2525.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: