Jag valde att göra jul här hemma idag. Lite tidigt kanske, hela 6 dagar före första advent. Men jag var hemma och jag hade jobbat mina timmar. Jag kände varför inte? Och plockade fram alla mina julpynt. Insåg att det mesta är sådant som betyder lite extra för mig. Kyrkan som påminner om den mormor har hemma hos sig, som jag och mina syskon lekt med under hela uppväxten. Pingvinen fick symbolisera vintern, snögloben som jag har ett visst barnsligt begär efter. Jag älskar snöglobar! Williams julpynt han skapat själv, duken jag fått av mormor. Tre söta tomtenissar jag fått av Williams farmor. Mammas stickade tomte hon gjort till William, som varje år lyser upp hans rum. Hans små snögubbar han har i fönstret, min julstjärna jag köpte förra året. Adventsljusstaken som står på bordet i väntan på att tända sitt första ljus och sedan våra julstrumpor, min och Williams.

I helgen ska vi julbaka jag och William, det har han kommit på. Mys på hög nivå! Det är inte många dagar kvar tills helgen och endast fyra arbetsveckor kvar innan jullov.

001

 

Kyrkan jag köpte genom Tradera förra året. <3

018

 

Tomtarna och Williams julpynt med, Jesus, Maria och Josef.

019

 

Behöver nya batterier men fin ändå.

021

 

Väntar på att få tändas sitt första ljus i advent.

022

 

En julstjärna.

025

 

Våra julstrumpor och Williams längst fram.

027Williams tomte, och snögubbar.

 


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: