Jag är så trött.

Idag lyste solen! Vilken lycka, tydligen har det endast varit 3 soltimmar denna månad tills idag. Jag njöt helt galet mycket! Var underbart att se lite ljus i detta mörker.
Men jag är ändå trött, ska lägga mig strax och sova en lång och härlig sömn. Jag älskar att krypa ner i sängen och få chansen att sova.

Vad har ni gjort idag?

20140711-154926-56966368.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Jag är så trött.

  • 28 november, 2014 at 05:43
   Permalink

   Beatric, mamma till Robin och Jennifer – Förstår det 🙂

   Reply
 • 26 november, 2014 at 09:46
  Permalink

  Ja, man känner verkligen hur beroende man är av solen. Nu längtar jag efter snön så att det blir lite ljusare om inte annat!

  Reply
  • 28 november, 2014 at 05:42
   Permalink

   Camilla – Visst är det så, man orkar inte riktigt utan solljus.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: