Allt man behöver för små och stora barn.

Inlägget är ett samarbete.

Det bästa priset, igår var det Black friday och jag hade aldrig tidigare hört ordet. Jag blev ganska förvånad över uppståndelsen också för det stod exakt över allt, först funderade jag på om det handlade om himlen på något vis? Solförmörkelse eller liknade, men det visade sig efter en googling från min sida vara ett sätt att få människor att konsumera lite extra inför julen, en trend från USA. Jag hade egentligen inte tänkt handla något tills jag insåg att jag kunde passa på att handla julklappar. För visst är det ändå så att man GÄRNA vill ha saker billigare? Det finns ju dyra saker också som man gärna vill ha till bättre pris, barnvagnar är en sån sak jag minns var rejält dyrt under den tiden jag behövde sådant. Jag förstår ju därför småbarnföräldrar som letar i djungeln och vill ha bra pris, då är det ju perfekt med internet där man kan hitta modeller som är billigare än vanligt. Det är ju så med priser, man vill ha det billigaste man kan men ändå bra. Jag tror dessutom att webhandel öppnar upp för mer konsumtion då man kan få produkter man köper till bättre pris, samt att det smidigt även kommer hem. Jag menar, visst är det ändå skönare med webbhandel med brett sortiment än att springa runt i sista minuten och leta efter det man behöver för sina barn?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Allt man behöver för små och stora barn.

 • 29 november, 2014 at 22:53
  Permalink

  Jag hade heller aldrig hört ordet “Black Friday” -och det trots att maken säger att det fanns redan förra året?! Jag behövde dock inte googla om det då svaret dök upp på “Facebook” nästan genast… 😉

  Reply
  • 30 november, 2014 at 13:05
   Permalink

   Helena – Det är spännande, med saker. På fb läste jag dock aldrig om betydelsen själv.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.