Hejsan lördag!

Jahapp! Då är det lördag då, jag sov lite längre än jag räknat med idag. Var så sjukttrött och bara sov och sov, tror det var denna veckas alla måste som tog igen sig på min kropp. Det var grymt skönt att bara få sova. Nu ska jag strax duscha och sedan ska jag och William gå till Maxi för att handla saker inför denna stora bakdag vi har framför oss. William är taggad, och jag ska väl inte sticka under stolen med att detta säkert blir jätteroligt. Jag gillar ju egentligen att baka, ett tag höll jag på och bakade ofta. Mycket när jag var student eftersom man då ibland kunde ha lite tid över. Det är skillnad ifrån nu när orken aldrig tycks infinna sig trots att jag försöker lägga energi på saken.

Nä nu ska jag duscha och sedan blir det affären!

017

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: