Det blev lite mindre gjort än jag räknat med idag, Björn ringde och frågade om det fanns något jag ville slänga på tippen så jag passade på att slänga lite. Vi åkte sedan till City gross där jag handlade saker för julbakandet. Det som blev bakat för oss var en Rocky road något jag aldrig testat innan. Nu ska den stelna men William godkände smeten. Han gjorde det mesta och jag fanns bredvid och hjälpte till. Fotade även en del för sakens skull, imorgon blir det pepparkakor och saffranskaka.

Lite bilder.

001

Ingredienser
200 gram mörk choklad.
200 gram mjölkchoklad
1 dl jordnötter
7 klippta skumtomtar
En hand med dumlekolor
Smält ihop i ett vattenbad.

041

Häll ut och plata.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: