Inlägget är ett samarbete.

Wohå, ungefär så känner jag mig just nu när jag letar mig galen efter saker till William. Är det fler som har problem med att köpa saker till era barn i mellanstadieåldern? Det känns som att man letar sig galen just nu. William har lagt önskemål men det är inte alls som förut när han var yngre och la flera olika önskemål på diverse olika saker. Den här åldern som är en mellanålder mellan lek och presentkort ganska svår att komma på saker till. Hur löser ni saken? Lättare var det när William var liten och en barnvagn stod på ens egen önskelista och så köpte man en sån. Här ger jag er småbarnsmammor ett tips NJUT av billiga barnvagnar och annat roligt till bebisar för innan ni vet ordet av är erat barn mellanstadiebarn och det är grymt svårt att komma på vad som kan önskas. Det är ju betydligt lättare att hitta spjälsängar, vagnar och annat som man själv vill ha och spendera pengarna på än att hitta saker till en mitt emellan barn och tonåring som inte riktigt själv vet vad han vill ha. Tror mig det tar en hel del på krafterna att leta i ett mörker. Jag får väl drömma mig tillbaka till tiden när det var enkelt, numera känns det mindre lätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: