IMG_2797.JPG
Älskar mina lediga måndagar. Har hunnit med att planera arbetsveckan som tar slut på torsdag! Kan knappt fatta att det så snart är jullov, ledighet och återhämtning. Det ska bli skönt, få rå om min familj och njuta av livet. Andas och fira jul, se Williams glädje på julafton och äta god mat.

Jag har ätit frukost och sett det senaste avsnittet av Once upon a time, så bra serie. Sagor är det ju något speciellt med.
Vad gör ni denna härliga måndag?

 


6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: