Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

En söndag.

Denna dag har bara varit lugn men det har varit sjuktskönt. William har varit med grannen hela dagen och ja det har varit en bra dag. Lagade tacopaj till middag och den blev riktigt god, både Björn och William var nöjda med den maten. Ja en lugn dag helt enkelt, tittar på Musikhjälpen 2014, har även skänkt pengar till två grabbar (Julius och Björnhjälpen) från Orsa som cyklade från Orsa till Uppsala, började följa dem igår. Var roligt när de fick komma in i buren.

Ska strax lägga mig, imorgon är det min planeringsdag och sedan jobbar jag tre dagar nästan vecka för att sedan få jullov!

019

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.