Nu kommer det att gå fort bara två dagars arbete kvar innan julledigheten. Det ser jag grymt mycket framemot. Imorgon är det även Jul Mosaik som är en del av Williams skolas juluppträdande. Det är alltid lika fint så jag räknar med detsamma i år, blir väldigt mycket julstämning när eleverna sjunger och uppträder.

Denna dag gick fort och jag känner mig trött redan, tror faktiskt att det kommer bli en tidig kväll här hemma. Såna dagar måste man få ha ibland eller hur? Vad gör ni denna härliga tisdag?

001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: