Sökmotoroptimering

Inlägget är ett samarbete.

Hur ser ni på sökmotoroptimering? Lägger ni in specifika metataggar eller liknade för att synas på till exempel på google? Jag försöker att använda mig av sökord och det är väl lite grejen med att blogga att dela ut sina ord. När jag hamnade på en sida där de hjälper till att se hur mina sökresultat är på nätet blev jag riktigt glad, vilken tjänst! Den visade även brister som finns på min sajt och sådant vill man ju ta bort. Jag tror de flesta bloggare eller ägare av hemsidor vill nå ut till andra människor, och då är ju sökoptimering något som är toppen. Jag gillade denna sida otroligt mycket och då den är enkel att använda känns det jättebra, jag kommer använda den ofta.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Sökmotoroptimering

  • 28 december, 2014 at 21:04
    Permalink

    Jag förstår mig inte på sånt där riktigt, är för okunnig (och för lat för att sätta mig in i det, haha) ;/

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: