Inlägget är ett samarbete.

Sitter och spanar runt på lite hotell, mest i syfte att fundera och spekulera i hur jag ska göra. Jag har ju bestämt mig för att gå Doulautbildningen i år, och då jag sakta men säker börjar få ihop några kronor hit och dit känner jag hur jag lockas att kanske prova att gå den i Göteborg i alla fall. Jag vet inte om jag skulle våga åka dit ensam bara men när jag tittar på sidan: www.hotellgöteborg24.se så hittar jag ett stort utbud av hotell på ett enkelt sätt och jag funderar ju och tänker, ska jag åka dit i alla fall? Det hade varit trevligt, senast jag var i Göteborg var 2008 tillsammans med William och Björn, och jag gillar staden. Den är fin och känns så där mysig på något vis. Det som får mig att inte vilja åka ensam är att jag verkligen inte tycker det är roligt att befinns mig så långt bort och så ensam. Fast det kanske skulle vara en upplevelse för mig, kanske skönt att ladda batterierna på ett hotellrum och njuta av goda hotellfrukostar. För nog är det något speciellt med att äta frukost på hotell? Man kan laga samma sak hemma men det smakar inte alls lika gott som när man äter det på hotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: