Inlägget är ett samarbete.

Jag gillar att ha fint runt mig, och tavlor är en sak som verkligen piggar upp. En perfekt julklapp är en Canvastavla på barnen eller barnbarnen. Har man inga barn så kanske man istället har ett husdjur? Ibland får man ju den där lilla extra bilden som man bara vill föreviga på en till plats förutom fotoalbumet eller i datorn. Att pryda sina väggar med canvas är uppskattat och det är alltid kul när man tittar på bilden och känner att WOW denna bild är det där lilla extra. Att fotografera är en hobby jag har, tyvärr känner jag dock att det blir lite mindre av den saken numera. Mycket då William blir äldre och jag helt enkelt inte har samma tid för att fota som förut, men när håller i kameran och fotar den där perfekta bilden då vill jag ge den mer liv än endast på datorn, vid sådana fall anser jag att det är prisvärt att göra en canvastavla av fotot. Har ni canvastavlor hemma? Vad har ni i så fall på dem?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: