Det blev en tur till Ikea idag. Jag köpte en ny bokhylla från deras serie Liatorp och blev rejält besviken när jag skulle ha dörrarna till och insåg att de var slut när det stod att dem fanns inte. Måste nu vänta tills andra februari innan jag kan köpa dem. Men vad är en bal på slottet?! Var ändå besviken, efter Ikea åkte vi hemåt. Käkade en varsin korv på Ica Maxi och sedan åkte vi hem till Björn. Han bjuder på middag idag och sen sover vi över här i natt. Imorgon ska jag lämna blod och Björn bli värvad in i blodgivarlivet med mig. Hoppas ni har en fin kväll!

IMG_2998.JPG
Min mun och mitt tandsmycke. Fick den i examensgåva när jag slutade nian. Har snart suttit i 15 år, och sitter bra där den sitter.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: