Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Du äger mitt hjärta.

Jag, Björn och William åkte idag med Björna pappa och syster till Hjultorget i Insjön och sedan till Borlänge för Ikea och lite annat. Jättemysigt att göra något, blev lite kramar av William idag. Man får passa på när han erbjuder kramar.

IMG_3038.JPG

IMG_3037.JPG

Hittade några spännande lakritspastiller, sjuktgoda!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: