Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Sawanee och stadsrundor.

Vi gick på stan en sväng idag. Besökte bland annat bokhandeln och jag kände den där längtan efter böcker som jag hade förr. När jag slukade böcker. Detta lov har jag läst Föda utan rädsla av Susanna Heli och jag önskar att jag läst den när jag väntade William. Nu hade jag en bra förlossningsupplevelse men jag ser ändå saker jag gärna hade varit uppdaterad i. Den boken tycker jag alla som är gravida ska läsa! Eftersom jag sparar ihop inför att gå Doulautbildning så passar jag även på att läsa och det är kul. Har även tänk köpa lite böcker här i vår, bland annat en ny bok om kartor och sedan även en bok om högkänslighet vilket jag insett att jag förmodligen är. Även föräldraböcker då jag tror många såna även är bra i mitt yrke.
Det känns som att jag just nu koncentrerat mig på faktaböcker och det är nog en period jag just nu är i, snart är det dessutom bokrea! Roligaste rean på hela året! Även om jag ska konsumera mindre kanske man har flytet att kunna köpa såna böcker som jag vill ha då, som kartboken och föräldralitteratur.

Vi lunchade på Sawanne och hemma hos Björn fick jag ytterdörren rakt på hälsenan så den skrubbade upp halva foten! Svor en lång harang som avslut på grejen tyvärr…

IMG_3056.JPG

Related Tags:

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.