Nopoo

Eftersom jag försöker trappa ner på hårtvättningarna är jag idag glad för att inte tvättar håret på en vecka. Fettbalansen har stabiliserats och nästa vecka kommer håret vara ännu bättre, gillar skarpt att jag inte tvättat håret på en vecka!!! Som ni vet så använder jag inte schampo sedan juli 2013, är helnöjd. Mitt nya är alltså att minska hårtvättandet. Jag älskar nopoo!

IMG_3062.JPG

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Nopoo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: