Eftersom jag försöker trappa ner på hårtvättningarna är jag idag glad för att inte tvättar håret på en vecka. Fettbalansen har stabiliserats och nästa vecka kommer håret vara ännu bättre, gillar skarpt att jag inte tvättat håret på en vecka!!! Som ni vet så använder jag inte schampo sedan juli 2013, är helnöjd. Mitt nya är alltså att minska hårtvättandet. Jag älskar nopoo!

IMG_3062.JPG


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: