En söndag i januari.

003William nöjd med dagen.

Denna dag har spenderats i Kniva. Williams farmor fyllde år igår, men eftersom de då firade Björns mammas moster som fyllt jämt så blev det inget firande av hennes syster. Så vi åkte dit idag, jag köpte med tulpaner. Vi fikade, var ute en stund medan William och hans tremänning åkte på madrass och gjorde hopp i snön. En helt okej söndag, det är dock ganska isigt här och sånt är ju inte alltid lika roligt. Jag är skiträdd för att ramla.

006Björns mormors katt Chippa, vilade på Björns gamla raggarbil.

Vi blev bjudna på middag av Björns moster, jättegott var det. När vi kom hem sprang William upp till grannen och jag satte mig för att planera lite inför kommande arbetsvecka. Denna vecka känns riktigt intensiv, imorgon är det utvecklingssamtal för William och sedan på torsdag är det Temafest på hans skola. Det blir jättekul, men intensivt.

012Fullt ös i backen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “En söndag i januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: