IMG_3176.JPG

I en del av min bokhylla.
1 – en livsfarlig bok för en hypokondriker som jag.
2 – boken som kostade 20kr och handlade i min kundkorg.
3 – boken jag fick gratis från någon prenumeration.
4 – boken jag fick genom en bokklubb.
5 – boken jag bläddrade i som 12-13åring när mamma väntade syrran, som jag sedan bläddrade i som gravid. Köpte den sedan själv.
6 – boken jag fick av mamma när hon fick veta att hon skulle bli mormor.
7-10 böcker för doulautbildningen.
11- första boken i bokserien som hittills varit den bästa jag läst.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa