Dark Mode Off / On
Läraryrket Migrän & spänningshuvudvärk

Huvudvärk och jobb.

Sitter och kikar på The originals. Jag har haft huvudvärk nu i två långa dagar. Jag ska höra av mig till VCT om saken så jag slipper ha ont längre. Gör det på fredag. William ligger och jag ska se klart detta avsnitt innan jag lägger mig.

Hoppas ni har haft en fin dag.

IMG_3137.JPG

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: