Idag hade jag Me&I party och eftersom jag bestämt mig för att inte handla kläder från butiker utan bara homeparty numera fick det bli plagg jag verkligen gillade. Det blev en kjol och en tröja i storlek S! Jag har inte fattat riktigt att jag gått ner i vikt… Jag förstod det idag när medium var för stort men det förvånade mig ändå..,

Säljaren hade med sig gamla godingar hon skulle sälja vidare så jag köpte en mössa åt William. Den kommer passa honom perfekt!

(null)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: