Första måndagen i februari.

Idag är det den 2 februari och det är 10 dagar kvar tills jag fyller år. Februari, ja det vräker ner snö och man kan nästan inte riktigt förstå att det kan falla sådana mängder snö från himlen som det gör.

William är med sitt fritids i bowlinghallen idag, de hade fritidsaktivitet där och då är alla barn som är inskrivna på fritids välkomna att följa med på aktivitet även de som normalt inte går på just den dagen. När han kommer hem ska jag fixa middagen åt honom, sen ska jag försöka komma iväg och handla senare.

Nyss var en man här och köpte min gamla bokhylla, det kändes bra. Var även en kvinna här tidigare och köpte en spegel av mig. Sålde även ett par shorts på en sida på FB under dagen. Det känns bra att sälja vidare, för miljön och även för mig själv. Man kan inte spara allt, jag tror man mår bra av att sälja vidare så saker kommer till nytta på andra platser.

IMG_3137.JPGEn av mina favoritbilder. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Första måndagen i februari.

  • 5 februari, 2015 at 20:51
   Permalink

   Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Ja verkligen 😀 . Jag känner också att jag vill minska konsumtionen och då är det ännu bättre :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: