Jag tänker på det här med inredning ibland, hur olika stilar är för olika personer. Själv är jag sådan som älskar vitt. Det beror nog mycket på att jag alltid varit lite förälskad i tidpunkter långt tillbaka i tiden, jag läste som ett exempel Kulla-Gulla om och om igen som barn och även som tonåring då jag älskade att drömma mig bort i den herrgården hon sedan kom till i boken. Det finns något speciellt med just klassiska möbler i vitt. Det passar så in i mitt liv, fördelen med vitt är även att man kan slänga in lite färger efteråt så det kan styras efter säsonger på ett annat vis än andra färger. Det blir en bas i vitt som man sedan kan pynta. Idag satt jag och kikade lite på lampor, jag är lite sugen på att köpa nya lampor till hemmet och helt ärligt hade det varit perfekt med en form av takkrona? Hade inte det varit läckert med en stor fin takkrona i hallen? Åh det finns så himla mycket fint att handla, ibland kan man inte göra annat än att drömma sig bort.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: