Oj denna dag har varit intensiv om än trevlig, dagen började med att jobba och idag var vi till Framtidsmuseet och kollade på planetariet med eleverna. Det var mycket uppskattat och trevligt, efteråt gick vi tillbaka till skolan för lektion och sedan var det mattelyft för mig. När jag kom hem stupade jag dock på soffan. Jag kände mig helt slut så att jag somnade var inte helt konstigt. Jag har sedan hunnit med lite middag och även hämtat ett paket med böcker. Nyss såg jag på Switched at birth och nu ska jag sova. Snart helg nu, torsdagar är en sån där dag som alltid går fortare än man tror så snart är det helg! Det ska bli skönt med lite vila efter denna intensiva men innehållsrika vecka!

IMG_2939.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: