Sitter framför datorn, några timmar kvar av denna dag bara. Jag har planerat, sålt en bokhylla, sovit en stund och laddat inför en ny arbetsvecka som börjar imorgon. Nu är det sju arbetsdagar för mig att jobba och sedan blir det ett välförtjänt lov. Det ska bli skönt, ladda batterier, hälsa på i Orsa, kolla på VM och sist men inte minst njuta av att umgås med William lite extra. Redan så nära sportlovet! Är det inte nästan lite konstigt? Det har gått så fort sedan jullovet, men det känns så underbart.

Fotade lite detaljer här hemma idag, små saker som gör mitt hem.

001

Mina varma tofflor som väntar på mig varje morgon.

020

En klocka, ett ljus och en bok.

021

Jag och William hade en svensk fika tillsammans, med semla & kokosboll.

023 Till middag hade William beställt tacos. Så det åt vi tillsammans alla tre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: