Imorgon fyller jag 31, känns som förra året som kul med nytt år och nya utmaningar. Imorgon ska vi ut och äta på kvällen och fira så jag antar att det är vad som kommer att hända.

Jag jobbar imorgon. Påmindes idag om att friluftsdagen alltid inföll på min födelsedag som yngre och att jag tyckte det kändes som ett hån. Jag var den enda som åkte längdskidor medan andra åkte slalom vilket var skittråkigt.

Idag har jag jobbat och efteråt var det föreläsning om Särbegåvade barn, väldigt intressant föreläsning som öppnade upp ögonen för mig. Jag skrev upp mig för workshop på saken. Det tror jag absolut att det kan vara värt.

Nä ska lägga mig strax nu, är trött så ska bli skönt att sova.

IMG_2939.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: