Vart ska jag börja, filmen vars böcker betraktas som de värsta inom “tantsnuskskategorin” har jag då både läst och sett nu då. Den var helt fantastisk! Första boken var trög minns jag då jag störde mig enormt på den naiva Anastasia, men andra och tredjeboken var helt underbar. Eftersom jag läste böckerna i somras så var dessa ganska färska i minnet och jag antar att det var därför jag gillade Grey. Han är ju ett svin egentligen, men så har han den där sida som får en att vilja ta hand om honom. Helt underbart! Lite roligt var det ju att det endast befann sig en man i hela fullsatta salongen och det blev knäpptyst så fort filmen började och typiska fniss. Det var underbart! Fick nästan samma känsla på bion som jag haft en gång tidigare, dagen när jag såg Titanic och var fjorton år gammal och förälskade mig i Jack. Är det inte ganska spännande hur biobesök kan fånga en på ett helt annat sätt än filmer gör hemma i soffan?

Det var jag och min vän Anna som såg filmen, och det var jättekul att ses och umgås. Det var över ett år sedan vi umgicks sist och det är alltid kul att träffa vänner som man umgåtts med under så lång tid och trots att vi ses sällan ändå är så himla kul att umgås med. Vi åkte och åt pizza efter bion och sedan åkte vi hem hit. En helt underbar kväll igår, det behövde jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: