Kalasfirande.

Idag bjöd jag på middag. Tanken var från början att ha kalasfirandet här, men eftersom mitt kylskåp oturligt nog gick sönder i torsdags ställdes dessa planer in och vi fick ha festen hos Björn. Det gick bra det med, stressigt men blev lyckat. William lagade dillkött och det blev hur gott som helst! Jag älskar husmanskost! Till förrätt gjorde Björn snittar av tonfiskröra och grönsaker jättegott det med. Jag hade fått köpa en tårta från Maxi eftersom jag har ett lånekylskåp som är minimalt så man fick ju helt enkelt ta det enklaste.

Hela kalaset var jättetrevligt, och vi hann med att spela lite spel och umgås.

IMG_3384.JPG

Förrätten.

IMG_3385.JPG

Maten. Dillkött med potatis och sallad.

IMG_3386.JPG

Tårtan.

006

Fick dessa fina tulpaner av Björns pappa. 
Tack!

005

Fick en jättefin orkidé av Björns mamma och T.
Jättefin! Tack!
008Fick även en chokladask och en trisslott av Björns pappa!
Och en låda med Marianne av Björns mamma och T!
Så himla gulligt! Är så glad!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Kalasfirande.

  • 15 februari, 2015 at 08:15
    Permalink

    Vad bra att du kunde ha kalaset hos honom, det blev lyckat ser jag 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: