Spela spel

Inlägget är ett samarbete.

Det finns en uppsjö med olika spännande spel att utföra, och oavsett om det är sportspel eller brädspel kan det mest knasiga spelen vara det absolut roligaste. Själv kom jag nyss över begreppet bubble ball, det var några norrmän som kom på ideén att sätta på sig ett par bubbelbollar och sedan spela fotboll i. Ni kan ju bara tänka er vilken kul grej! Jag  ser ju bara framför mig hur folk springer runt som värsta sumobrottarna på planen, det måste vara hur kul som helst. Tänker som lärare även hur kul sånt borde vara för elever som springer runt med en boll och leker. Helt fantastiskt ju. Vilka roliga saker det finns? Har ni testat detta?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: