Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Om dagen, innan man går och lägger sig.

Detta har varit en intensiv men otroligt givande dag. Det kändes när jag kom hem och nu när jag ser på klockan inser jag det ännu en gång. Denna dag startade på en föreläsning om elevinflytande på skola i Borlänge, mycket givande och spännande och man blir ju faktiskt nyfiken. Jag tog sedan bussen till andra sidan stan och lyssnade på en föreläsning om Yoga i klassrummet. Spännande även det, nog är det ganska kul när man tänker på vad mycket som händer på olika skolor utan att man ens vet om saken. Lika är det ju på mitt jobb med, helt fantastiska kunskaper som vi alla har i bagaget och jobbar med. På det viset är läraryrket så otroligt spännande och utmanande som arbete. Efteråt blev alla lärare bjudna på en helt fantastisk lunch som kändes väldigt väl genomtänkt. Oerhört tacksam är jag, sen åkte vi tillbaka till jobbet. Där pratade vi ihop oss lite innan medarbetarsamtalet och man inser även där vilka kvaliter mina kollegor har, det vet man ju men det blev extra tydligt.

Efter allt åkte jag hem och grejade lite snabbt, sedan gick jag till Björn och vi åkte till Hosjö-pizzeria där jag köpte deras underbart goda avokadosallad. Efteråt åkte vi till Skedvi där William sov inatt och tog med honom hem. Imorgon är jag ledig, men har inte riktigt fattat att jag har sportlov ännu. Förstår det nog imorgon!

Började läsa Med känsla för barns självkänsla idag av Petra Krantz Lindgren, hittills är jag fänglsad. Den är jättebra, så mycket man vet men ändå gör fel. Men hon är inte dömnade utan förstår att man är människa. Sånt gillas, rekommenderar den absolut, barn självkänsla är viktigt. Det är ju basen i deras utbyggnad som människa kan man ju säga.

Hoppas ni alla får en fantastisk kväll och en underbar dag imorgon!

010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.