fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Orsa i fredags.

I fredags åkte jag och William upp till Orsa för att hälsa på mamma och hennes man samt mormor. Vi åkte strax efter 7:00 på morgonen med bussen och var framme i Orsa 9.20. Då gick vi till Konsum och handlade lite mjölk innan vi gick till min mormor. Där åt vi lite fika och pratade en stund. Min moster kom dit en sväng, och sedan runt kvart i tolv gick jag och William till min mamma och hennes mans hus. Blev upprörd efter vägen eftersom det trots ställningar med påsar för att plocka upp efter sina hundar fanns på flertal ställen var hundbajs överallt. Man fick riktigt hoppa över högarna och det var rejält äckligt! Jag stör mig i massor på folk som inte plockar upp efter sina hundar.

På väg upp till mamma fotade jag miljön för att fånga lite av den ort jag växte upp i. Sista april är det tolv år sedan jag flyttade därifrån, och det enda jag kan sakna därifrån är närheten till släkten men annars är det inget med den byn som lockar. Visst är det vacker miljö men det är mycket som inte var speciellt vackert där också.

Mamma och hennes man bjöd på steksill, med potatis och tunnbröd och när vi åkte hem kvart över sex så var både jag och William glada och nöjda med besöket.

004

006

007

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: