VM i Falun 2015.

Igår var vi på VM, det var riktigt kul och spännande och när Kalla fick brons var det extra roligt. Alla var så glada, och det var skratt och rop från varje hörn. Inga elaka miner utan oavsett land så hejade folk på och log glatt. Det var en helhärligt stämning helt enkelt, tycker absolut att man ska ta sig tiden att gå om man bor nära. Folkfest! Lite tråkigt är dock allt gnäll som är från lokalbefolkningen här i stan, folk som surar för allt. Jag förstår inte varför folk irriterar sig när det äntligen händer något kul? Nä dra på ett leende och gå ut och kolla!

002

 

Heja SVERIGE!

009

Skidstadion och massor med människor.

022

Japp!

026

Fika vid hoppbacken!

034

Jag och William mot slutet!

037

Glad kille!
044

Vi kollade lite på backhoppning.
046Och man inser att det är högt när man kommit ner från backarna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “VM i Falun 2015.

 • 22 februari, 2015 at 16:21
  Permalink

  Åh va kul

  Reply
 • 22 februari, 2015 at 19:00
  Permalink

  Åhh jag är allt lite avundsjuk på er som är där 🙂 Här hejas det framför tv’n! Tråkigt att det alltid måste finnas gnällspikar, likadant här i vår stad när det arrangeras något..

  Reply
  • 24 februari, 2015 at 22:38
   Permalink

   Entrepernista – Ja absolut! Hur härligt som helst 😀 .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: