Varm choklad och filmmys.
Tv-serier, film & musik

Varm choklad och filmmys.

001

Är det sportlov så är det. Jag och William myste ner oss i soffan och såg Frost. Till det åt William rostade mackor med nutella. Till oss båda serverade jag varm choklad med grädde i varsin kopp. Det smakar ju så gott med varm choklad och grädde!

003

Filmen Frost har jag velat se länge, men William hade redan sett den så då dröjde det för mig men nu så. Som alltid levererar Disney, jag älskar Disney och har alla klassikerna här hemma.

Efter filmen så hade jag fått huvudvärk igen. Jag känner hur jag håller på att bli tokig på denna värk! Den och jag är inte bästa vänner, och jag drar mig för att gå till vårdcentralen. Värken kommer ifrån nacken och skulderbladen och stramar upp i huvudet. Det gör att jag mår fruktansvärt illa hela tiden, men jag ska ringa.

Brorsan behövde en kontorsstol så vi åkte till Ikea med honom. Medan han handlade så såg jag till att inte handla alls, detta då jag ville spara pengar. Det är ju även mitt mål att konsumera mindre.

När vi kom ut hade Björn och William köpt laddningsbara batterier och laddare åt mig. Hur snällt som helst! Jag ska bli duktigare på detta också, att använda mig av laddningsbara batterier istället för såna man slänger. Detta känns jättebra. Ska införskaffa mig flera så jag bara har såna hemma.

Efter Ikea åkte vi och lämnade av min bror och sedan åkte vi ut till Kniva en sväng. Nu är vi hemma, William ska strax sova och jag sitter här och tar det lugnt. Haft en jättehärlig torsdag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: