Fredag.

Hade en riktigt bra arbetsdag och solen som strålade gjorde mig riktigt pigg och glad. Kom hem rätt tidigt på dagen så jag städade och sen sov jag en stund. Jag kände hur hela jag var rejält trött och det var så himlans skönt att bara sova.

Björn kom hit strax efter tre så då åkte vi ut för att fota hans gamla bil som ska säljas.

Kom hem och har tittat på The fosters, Chasing life, The vampire diaries och ska strax se på Reign.

Hoppas ni får en fin kväll!

IMG_3349.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Fredag.

  • 14 mars, 2015 at 05:49
    Permalink

    Det är så skönt att få lämna vintermörkret bakom sig nu! 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: