Glee – Sista avsnitteten.

https://www.youtube.com/watch?v=7vN2mkeCjlw
Tyckte de knöt ihop seriens avslut bra. Jag brukar inte vara nöjd med avslut men här gjorde Glee något riktigt bra. Personligen tyckte jag att Glee som serie var bäst så länge Finn var med, men skådespelaren dog ju som ni vet och där och då försvann mycket av serien. Så jag förstår att den fick denna säsong som den sista. Älskade att alla samlades ihop i slutet, och att de alla blev lyckliga. Jag föredrar lyckliga slut, bokstavligt talat hatar jag slut med olösta trådar så man sen ska gå runt och fundera om vad som hände sen. Men denna serie gjorde det bra. Helt klart värt slutet på en serie jag började titta på genom Netflix för 2 år sedan men ändå hann komma ikapp.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: