Denna söndag gick rejält fort, William följde med Björn till Kniva för att sätta lite panel hos Björns mormor. Sedan så åkte William, Björn och Williams farfar till Lugnet och tittade på innebandy. Efteråt bjöd jag på tacos här hemma. William har längtat efter tacos ett tag nu, det var nämligen ett tag sedan vi åt det. Riktigt gott, slår mig alltid hur en så enkel rätt kan vara så himla god.

Efter maten tog William ett bad och sedan såg vi tredje avsnittet av Heroes tillsammans. Jag och William började se den igår, jag såg den aldrig när den gick på TV, och nu när den ska starta igen kan det ju vara värt att ha sett den.

Annars har jag tittat på Bitten, Grimm, Jane the virgin och Hart of dixie.

Ska strax gå och lägga mig nu, William sover och ska till skolan imorgon efter flera dagars sjukdom. Hoppas ni andra har haft en fin helg!

IMG_3532.JPG

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: