Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Smink & hår

Kokosolja i håret och planeringsmåndag.

Sitter med en handduk över håret. Jag köpte kokosolja igår då jag läst att det är jättebra för håret. Det ska tydligen ge håret glans och få håret att må bättre. Tydligen är även kokosolja bra mot mjäll något jag aldrig tidigare haft men har fått. Jag googlade lite och insåg att det är förmodligen därför jag tappar hår, så nu hoppas jag att kokosoljan ska återställa PH-balansen. Jag försöker ju att välja så naturliga produkter som helst i vårt liv, jag vill inte låta min son växa upp med allt för många gifter. De gifter vi kan minimera tycker jag man ska sträva efter.

På tal om att sträva efter är jag jättesugen på att testa att odla på balkongen. Jag tänkte på tomater, paprika, och gurka? Jag vet att andra odlar sånt och det är ju så himla gott med färska grönsaker. Nu blir det ju inga större mängder på min lilla balkong men är i alla fall något.

Annars är det planeringsmåndag. Jag har just skrivit klart grovplaneringen och ska sedan fortsätta att spana runt på nätet, och se om jag hittar något spännande mer att lägga till.

Hoppas ni får en fin dag, nu ska jag skicka William till skolan.

IMG_3137.JPG

2 Comments

    1. Caroline – Mamma på Gran Canaria – Jag vet inte ännu, men håret fick massor med volym och jag har inte sett någont mjäll i alla fall så tror det :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: