Längtan efter påsklov.

Alldeles strax nu är det påsklov och jag tror inte en ledighet känts så välkomnande någonsin som denna. Jag vill bara vara ledig och ta igen mig både som lärare, mamma och människa. Jag måste få andas om och ladda om batterier. Imorgon är det sista arbetsdagen och den känns mer välkomnande än jag ens trodde en dag skulle kunna göra. Vi ska vara ute på förmiddagen i skolskogen men det blir nog jättebra skulle jag tro.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova.

IMG_2809.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: