Renbäddade sängen idag, känns underbart att veta att jag senare ikväll kommer krypa ner under ett täcke som luktar rent och härligt. Mina tofflor står på fällen och väntar på att användas. Bordet bredvid sägen är fylld med böcker, och ett ljus står redo att tändas någon gång för att fylla hemmet med doft av havet.

Jag har en hylla med parfymer, jag använder dem sällan men flaskorna är fina.  Foton som speglar minnen av livet. Det här en liten del av vårt hem, så enkelt och så fullt med kärlek. 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: