Sitter och spanar runt på nätet, det finns ju en massa fint när man väl hamnar på spännande sidor. Jag är lite sugen på ett vitt sängbord, men jag vill ha det i vardagsrummet och ställe en stor blomma på i ett hörn. Jag tänkte nämligen att det skulle fånga upp en hel del i rummet. Hittade en hel del sängbord och blev sugen på detta. Tänkte att det skulle vara jättefint i mitt hem, jag gillar detaljer hemma och det gör mig glad att få inreda och göra fint. Jag blir glad av ljust hemma också, kanske för att jag behöver lugnet i det som vitt bringar till ett hem. För mig är vitt en lugnande och jag behöver sånt då jag lätt annars hamnar i ångest när det är rörigt runt mig. Jag behöver lugna stunder och ljusa rum, kunna ta en filt och slänga runt mig och gå sakta genom hemmet. Såna saker är viktiga för mig så jag tänker att detta vita sängbord med en av mina större växter på skulle passa helt perfekt. Grönt och vitt blir lugnande och vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.