Författarens egna ord. En ingenting dag.
Författarens egna ord.

En ingenting dag.

  Funderar skarp på att ha en ingenting dag. Att bara softa runt i något mysplagg och njuta av ledigheten. William ska på tipspromenad senare runt Tisken. Björn undrade ett tag om jag ville köra till Svärdsjö ikväll och det kan jag absolut göra. Men då fixar jag mig tills dess, om inte kör jag nog en inte göra någonting dag. Osminkad, opiffad och lat. Såna dagar är sköna ibland de med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: