Det blir så klart min mamma och mormor. Eftersom pappa dog när jag var liten så umgicks vi mycket med mormor och morfar också. Det gjorde att mormor ofta sov hos oss och därmed så blir hon så otroligt mycket värt för mig. Min mamma för att jag står henne så nära, vi pratar ofta och jag känner mig glad över att just hon är min mamma. De båda är mina förebilder och har lagt grunden till den jag är.

skanna0092Mamma och jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: