William är hos Björn så här sitter jag, lockade håret igår kväll så är jättelockig nu. Kanske lite förmycket för min smak. Får se om det blir lite mindre under dagen, annars tar jag nog och tvättar håret mot kvällen. Jag ska köra åt Björn är tanken.

Brorsan ska kika förbi här om en stund, och jag tänkte bara egentligen ta det ganska lugnt idag. Skönt det med. Vad ska ni göra?

IMG_2334.JPG

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: