Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Lördag.

William är hos Björn så här sitter jag, lockade håret igår kväll så är jättelockig nu. Kanske lite förmycket för min smak. Får se om det blir lite mindre under dagen, annars tar jag nog och tvättar håret mot kvällen. Jag ska köra åt Björn är tanken.

Brorsan ska kika förbi här om en stund, och jag tänkte bara egentligen ta det ganska lugnt idag. Skönt det med. Vad ska ni göra?

IMG_2334.JPG

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa