6 – En blogg jag läser varje dag.

Här kände jag direkt HJÄLP! Hade detta varit för 2 år sedan hade jag genast kunnat svara, men jag har inte alls tid att läsa bloggar varje dag längre. Men gör det lite lätt för mig och lägger in en länk till min bloglovin där ni kan se vilka bloggar jag följer synligt. Det är inte alla jag följer alltså, för följer en del anonymt också. Men dessa är då de jag har synliga för alla.
MINA BLOGLOVINFAVORITER.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: