Första arbetsdagen efter lovet.

Varit en lång men innehållsrik arbetsdag. Började dagen med lite småfix, sedan var dagen igång. Avslutade arbetsdagen med APT och det var spännande, eftersom vi diskuterade hur verksamheten ska se ut i höst.

När jag kom hem sen så kikade jag på lite New girl med Björn tills han åkte hem, och efteråt senaste avsnittet av The originals. Nu ska jag sova, arbetsdag imorgon igen. Dagarna går verkligen så himlans fort nu, tittar man på antal arbetsdagar kvar för min del är det inte alls många till sommarlov det känns nästan helt galet! Vart tog läsåret vägen?

IMG_3137.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: