Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

8 – Två saker jag längtar efter.

Då får det bli i tidsordning.

    • Rockstad Falun/Sabaton open air i Augusti, kommer blir grymt!
      2. – Det får blir den 26:e september när jag kommer börja doulautbildningen. Det ska bli så himlans spännande! Ser verkligen framemot saken, dels att själv åka till Stockholm, bo på hotell ensam och även gå en utbildning med människor jag aldrig tidigare träffat. Jag tror det kommer bli så himla bra för mig och min självkänsla att våga mig på att göra detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa