8 – Två saker jag längtar efter.

Då får det bli i tidsordning.

    • Rockstad Falun/Sabaton open air i Augusti, kommer blir grymt!
      2. – Det får blir den 26:e september när jag kommer börja doulautbildningen. Det ska bli så himlans spännande! Ser verkligen framemot saken, dels att själv åka till Stockholm, bo på hotell ensam och även gå en utbildning med människor jag aldrig tidigare träffat. Jag tror det kommer bli så himla bra för mig och min självkänsla att våga mig på att göra detta.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: