Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Torsdagar och designljus.

Arbetsdag och trevligheter, idag så var jag på sista språkcafét om särbegåvade elever och det var lika intressant som de andra gångerna. Jag känner att fått med mig massor, tankar och idéer. Är ganska nöjd och det känns bra. Efter föreläsningen så träffade jag på Björn och vi åkte hemåt. Eftersom Björn skulle laga middagen idag så åkte vi hem till honom, och tur var nog det eftersom det ringde på några tjejer hos honom som sålde designljus. Björn ropade på mig, och ljusen kostade 100 kr och pengarna gick till bekämpning mot mobbning. Självklart la jag pengar på den saken, tycker dessutom att man ska gynna unga människor som säljer saker i olika projekt. Jag köper även majblommor i år då William säljer, sen är jag marinfadder.

Nu är det strax läggdags, imorgon efter jobbet tänkte jag städa och göra snyggt här hemma och sedan försöka att bara göra helg. Det ska bli riktigt skönt med helg, tycker alltid veckan efter lov är otroligt tuffa eftersom man inte riktigt ”vaknat” upp igen. Men nästa vecka kommer bli betydligt enklare!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: