Fika & måltider

Grillat är godast!

Efter en härlig jobbdag med sol och gladhet så fortsatte dagen lika härligt hemma när Björn köpte godheter och slängde på grillen! Hur gott är inte grillat?! Vi åt och åkte sen till Kniva en sväng, jag har jobbat lite här hemma och nu ska jag sova.

Den här vecka kommer swisha förbi är mycket på gång just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: